Sfeervol kamperen direct aan het rustieke riviertje de Ourthe in een luxe, compleet en stoer ingerichte safaritent.

Wij verhuren een luxe safaritent op een van de mooiste plaatsen van onze camping direct aan het water. U verblijft in een ruime, compleet ingerichte tent met uw eigen terras, pick-nick tafel en BBQ/vuurplaats. De safaritent  met binnenruimte van 25m² is standaard ingericht voor 4 personen en voorzien van goede bedden (modulair: 1persoons, 2persoons of stapelbaar, met matrassen). Er is elektriciteit en (tegen een kleine meerprijs) een kacheltje voor kille avonden. Verder een compleet ingericht keukenblok met koelkast en gaskooktoestel. Tafels, banken en kasten om uw persoonlijke zaken op te bergen en picknick tafel met banken voor op het terras. Kortom van alle gemakken voorzien en toch de charme van het echte kamperen. U hoeft alleen maar een slaapzak of dekbed met hoeslaken en hoofdkussen, theedoek-handdoek, wat kleding en persoonlijke zaken mee te nemen. Dus geen gesjouw en gedoe met het opzetten van uw tent.
Honden zijn tegen een geringe vergoeding toegelaten. (maximaal 2 honden per tent). Kijk op onze tarieven-site voor prijzen en huur termijnen. De safaritent staant op het kampeerterrein direct aan de Ourthe. U maakt gebruik van het sanitair in het hoofdgebouw (waaronder douches met warm water). Verder staan natuurlijk alle kampeervoorzieningen tot uw beschikking en kunt u in het hoogseizoen deelnemen aan diverse buitensportmogelijkheden zoals mountainbiken, SUP en kajakken.

Bent u enthousiast of nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, klik hier voor het aanvraag formulier beschikbaarheid safaritent.