De Ardennen staan bekend om het brede scala aan (buiten-)sportactiviteiten die er beoefend kunnen worden: Survivalarrangementen, klimmen-abseilen, kanoën, mountainbiken…etc. etc.
Vanaf maart 2014 heeft C&P Buitensport een nieuwe manier om de Ardennen te ontdekken namelijk op een gehuurde racefiets: ontelbare mooie landwegen, fijne klimmetjes en prachtige afdalingen, of de rustige Ravel fietspaden kortom voor elk niveau een geschikte tocht te maken. Ideaal voor de mountainbikers die eens een keer op de weg willen rijden of diegenen die geen eigen wegfiets hebben of mee kunnen nemen.
Zoekt u veel uitdaging, wat dacht u van een stukje Luik-Bastenaken-Luik, of een klim van de eerste categorie in La Roche, misschien wel de La Redoute?
Is dit nog een stapje te ver dan beginnen we op het o zo mooie Ravel fietspad naar Bastogne of Wiltz(Luxemburg), deze oude spoorlijn is sinds 2007 geasfalteerd en hierdoor omgetoverd in een prachtige en erg rustige fiets route door de Ardennen.

Wij hebben de volgende modellen racefietsen voor de verhuur:
Het heren model de Ridley Fenix en de Ridley Liz speciaal voor dames. Beide modellen beschikken over SPD (mtb) en gewone pedalen.
Hier vindt u de fiets verhuur tarieven.

Ridley-Fenix

Ridley-Fenix

Ridley-Liz

Ridley-Liz

Beide modellen zijn zowel geschikt voor een beginnend fietsers als de meer ervaren toerrijders.
Als u wilt kunnen we met u een mooie route samenstellen, geschikt voor het gewenste niveau.

Klik hier voor het Aanvraag formulier beschikbaarheid fietsen

Racefiets Arrangement

Om het weekend geheel compleet te maken is het ook mogelijk om een volledig Racefiets Arrangement te boeken, dit kan met gebruik van je eigen fiets of op een bij ons gehuurde racefiets. Je overnacht in blokhutten, alleen je fiets kleren, slaapzak en schone kleren mee, maaltijden (ontbijt, lunchpakket en diner) worden voor je geregeld. Dus je verdoet geen tijd aan boodschappen doen en koken. Kortom tijd genoeg om optimaal van je fiets dag te profiteren en dan in de avond te genieten van een heerlijk Belgisch biertje bij de houtkachel of een vuurtje aan de Ourthe.
Klik hier voor meer informatie.