Houffalize het ultieme mountainbiken…

Houffalize staat bekend als het mekka van de mountainbike. En Camping C&P bied alles wat je nodig hebt voor een perfect mountainbike weekend.
Ruim 150km schitterende mountainbike paden liggen op u te wachten. Zes goed gemarkeerde routes over het vaak technische en geaccidenteerde terrein bieden voor zowel beginner als gevorderde mountainbiker voldoende uitdaging. Houffalize, al jaren lang de organisator van een wereldbekerwedstrijd, trekt fietsers uit de gehele wereld. Een “must” voor iedere zichzelf respecterende ATB’er.

U krijgt een fiets die bij je lichaamslengte past. De mountainbikes zijn uitgerust met verende voorvork, bidonhouder, fietshelm en platformpedalen die rijtechnische voordelen bieden. Wilt u klikpedalen, neem die dan zelf mee met uw eigen bijbehorende schoenen.

In 2022 zijn alle huurfietsen vervangen door nieuwe KONA Mahuna’s. Al deze mountainbikes worden vakkundig onderhouden en regelmatig vernieuwd. Uiteraard is de huurprijs inclusief helm en per gezelschap krijgt u een reparatieset mee voor het geval dat u een lekke band zou krijgen.

Wat is inbegrepen in de huurprijs:

  • De door u gekozen fiets, afgesteld op uw maat.
  • Een fietshelm
  • Een reparatieset per gezelschap en fietspomp voor eventueel kleine pech onderweg, in een handig rugzakje.

  
Klik hier voor het Aanvraag formulier beschikbaarheid fietsen.

Daarnaast hebben we vijf Kona Honzo’s extra voor de verhuur.
Deze super hardtail heeft niet alleen een stoere look, maar fietst met een dropper en dik rubber (2.5 voor en 2.3 achter) ook geweldig. Een fiets die perfect past in de uitdagende mountainbike-omgeving van Houffalize.

 

 

 

 

 

 

Als u een mountainbike wilt huren informeer dan eerst naar de beschikbaarheid en reserveer om teleurstelling te voorkomen. Kijk voor prijzen op onze tarieven pagina.

E-mountainbikes
Vanaf deze zomer zijn ook E-mountainbike te huur en begeleide tochten bij Camping C&P.

 

Mountainbike Arrangement

Om het weekend geheel compleet te maken is het ook mogelijk om een volledig Mountainbike Arrangement te boeken, dit kan met gebruik van je eigen fiets of op een bij ons gehuurde mountainbike. Je overnacht in blokhutten, alleen je fiets kleren, slaapzak en schone kleren mee, maaltijden (ontbijt, lunchpakket en diner) worden voor je geregeld. Dus je verdoet geen tijd aan boodschappen doen en koken. Kortom tijd genoeg om optimaal van je fiets dag te profiteren en dan in de avond te genieten van een heerlijk Belgisch biertje bij de houtkachel of een vuurtje aan de Ourthe.
Klik hier voor meer informatie.