Voor een onvergetelijk weekend, vakantie of buitensport arrangement in de prachtige Ardennen bieden wij de volgende overnachtingsmogelijkheden aan.

CAMPING
Bijna het gehele jaar geopend!

Nabij het mooie stadje Houffalize in de Ardennen vindt u onze camping C&P buitensport. Uniek gelegen in een bosrijk dal aan de oever van oostelijke Ourthe. De ideale kampeerplek voor een kort verblijf of vakantie.

Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam om in het laagseizoen (november tot maart) van te voren onze openingsdata te raadplegen.

BLOKHUT VERHUUR
Een verblijf in een gezellige blokhut of trekkershut kan bijna het hele jaar. Prachtig gelegen in bosrijke omgeving aan de oostelijke Ourthe. Een heerlijke plek vanwaar u kunt starten voor een mountainbike route, kanotocht of boswandeling. Het verschil tussen een blokhut en een trekkershut is de ruimte. Een trekkershut is een stuk kleiner en daardoor nog knusser.

·

SAFARITENT VERHUUR
Sfeervol kamperen in de compleet en ruim ingerichte safaritent.

Wij verhuren een luxe safaritent op de mooiste plaats van onze camping direct aan het water. U verblijft in een ruime, compleet ingerichte tent met uw eigen terras, picknick tafel en BBQ/vuurplaats.

Onze safaritent staat vanaf Pasen tot eind september op onze camping.

CAMPER PLAATSEN
Camper plaatsen en een camper service station.

We hebben plaatsen voor uw camper, een aantal met een eigen picknicktafel en een aantal gelegen aan de Ourthe met de mogelijkheid tot het maken van een kampvuurtje. Als er geen stookverbod is. Uiteraard kunt u gebruik maken van alle camping voorzieningen van de camping, wanneer u met de camper op onze camping verblijft.

NIEUW in 2022
De Huiskar 
De huiskar is een stoere hut op wielen en een echte blikvanger op de camping.