Voor een onvergetelijk weekend, vakantie of buitensport arrangement in de prachtige Ardennen bieden wij de volgende overnachtingsmogelijkheden aan.

CAMPING
Bijna het gehele jaar geopend!

Nabij het mooie stadje Houffalize in de Ardennen vindt u onze camping C&P buitensport. Uniek gelegen in een bosrijk dal aan de oever van oostelijke Ourthe. De ideale kampeerplek voor een kort verblijf of vakantie.

Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam om in het laagseizoen (november-februari) van te voren te bellen voor de beschikbaarheid. Openingsdata staan onderaan deze pagina.

BLOKHUT VERHUUR
Een kleine trekkershut al vanaf € 120,- per weekend.

Een verblijf in een gezellige blokhut of trekkershut kan bijna het hele jaar. Prachtig gelegen in bosrijke omgeving aan de oostelijke Ourthe. Een heerlijke plek vanwaar u kunt starten voor een mountainbike route, kanotocht of boswandeling. Het verschil tussen een blokhut en een trekkershut is de ruimte. Een trekkershut is een stuk kleiner en beschikt daardoor niet over een bank, koelkast, tweepersoonsbed of veranda.

SAFARITENT VERHUUR
Sfeervol kamperen in een compleet en stoer ingerichte safaritent.

Wij verhuren luxe safaritenten op de mooiste plaatsen van onze camping direct aan het water. U verblijft in een ruime, compleet ingerichte tent met uw eigen terras, picknick tafel en BBQ/vuurplaats.

Onze safaritenten staan vanaf Pasen tot eind september op onze camping.

CAMPER PLAATSEN
Camper plaatsen en een camper service station.

We hebben plaatsen voor uw camper, een aantal met een eigen picknicktafel en een aantal gelegen aan de Ourthe met de mogelijkheid tot het maken van een kampvuurtje. Als er geen stookverbod is.

Uiteraard kunt u gebruik maken van alle camping voorzieningen van de camping, wanneer u met de camper op onze camping verblijft.

De camping zal in het najaar enkele weken gesloten zijn.
Hieronder kunt u een overzicht vinden van de data dat we geopend zullen zijn:
September: in september zal de camping de hele maand geopend zijn.
Oktober: in oktober zal de camping ook de hele maand geopend zijn.
November: in november zal de camping enkel het weekend van weekend van 13 november geopend zijn.
December: in december zal de camping in de week van 7 tot 14 december en in de week van 25 december tot 4 januari 2021 geopend zijn.