Voor een onvergetelijk weekend, vakantie of buitensport arrangement in de prachtige Ardennen bieden wij de volgende overnachtingsmogelijkheden aan.

CAMPING
Bijna het gehele jaar geopend!

Nabij het mooie stadje Houffalize in de Ardennen vindt u onze camping C&P buitensport. Uniek gelegen in een bosrijk dal aan de oever van oostelijke Ourthe. De ideale kampeerplek voor een kort verblijf of vakantie. Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam om in het laagseizoen (november-februari) van te voren te bellen voor de beschikbaarheid.

BLOKHUT VERHUUR
Een kleine trekkershut al vanaf € 120,- per weekend.

Een verblijf in een gezellige blokhut of trekkershut. Prachtig gelegen in bosrijke omgeving aan de oostelijke Ourthe. Een heerlijke plek vanwaar u kunt starten voor een kanotocht of boswandeling.

SAFARITENT VERHUUR
Sfeervol kamperen in een compleet en stoer ingerichte safaritent.

Wij verhuren luxe safaritenten op de mooiste plaatsen van ons terrein direct aan het water. U verblijft in een ruime, compleet ingerichte tent met uw eigen terras, picknick tafel en BBQ/vuurplaats.

CAMPER PLAATSEN
Camper plaatsen en een camper service station.

We hebben camper plaatsen, een aantal met een eigen picknicktafel en een aantal gelegen aan de Ourthe met de mogelijkheid tot het maken van een kampvuurtje. Uiteraard kunt u gebruik maken van alle camping voorzieningen van de camping.