Voor een onvergetelijk weekend, vakantie of buitensport arrangement in de prachtige Ardennen bieden wij de volgende overnachtings mogelijkheden aan.

CAMPING
Bijna het gehele jaar geopend!

Nabij het mooie stadje Houffalize in de Ardennen vindt u onze camping C&P buitensport. Uniek gelegen in een bosrijk dal aan de oever van oostelijke Ourthe. De ideale kampeerplek voor een kort verblijf of vakantie. Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam om in het laagseizoen (november-februari) van te voren te bellen voor de beschikbaarheid.

BLOKHUT VERHUUR
Een trekkershut al vanaf € 120,- per weekend!

Een verblijf in een gezellige blokhut. Prachtig gelegen in bosrijke omgeving aan de oostelijke Ourthe. Een heerlijke plek vanwaar u kunt starten voor een kanotocht of boswandeling.

SAFARITENT VERHUUR
Sfeervol kamperen in een luxe, compleet en stoer ingerichte safaritent.

Wij verhuren luxe safaritenten op de mooiste plaatsen van ons terrein direct aan het water. U verblijft in een ruime, compleet ingerichte tent met uw eigen terras, pick-nick tafel en BBQ/vuurplaats.

CamperplaatsCAMPER PLAATSEN
Camper plaatsen en service station.

We hebben camper plaatsen, een aantal met een eigen picknicktafel en een aantal aan de Ourthe. Uiteraard kunt u gebruik maken van alle camping voorzieningen.