Welkom op de website van Camping C&P Buitensport in Houffalize, België.

De ideale plek voor uw vakantie, weekend of buitensportavontuur voor natuurliefhebbers en sportievelingen. U bent welkom om te komen kamperen in een ingerichte safaritent, in uw eigen caravan, camper/mobilhome of tent. Maar natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om te overnachten in een van onze knusse blokhutten of in de huiskar.

In de vakantie periodes organiseren we, voor u als campinggast, buitensport activiteiten en kunt u bij ons een mountainbike, racefiets of kano huren. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijk diner met Belgisch biertje bij de houtkachel of op ons zonnig terras.

Kortom, een ideale mix voor een verrassend verblijf.

Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam om in het najaar en in het voorjaar de openingsdata te checken zodat u niet voor een gesloten camping komt te staan.

Bienvenue sur le site de camping C&P à Houffalize, Belgique.

Chez nous, vous pouvez profiter de la beauté naturelle des Ardennes. L’endroit idéal pour des vacances, week-end ou une aventure en plein air. Vous pouvez camper chez nous et nous louons des cabines et une tente de safari. Nous organisons aussi des activités de plein air, et nous louons des VTT, vélos de course et des canoës. Dans notre restaurant, nous servons un délicieux dîner et vous pouvez profiter d’une délicieuse bière belge à la poêle ou sur la terrasse.


camping winter