Onze camping….

De prachtige natuur rondom het schilderachtige stadje Houffalize en het stromende riviertje de Ourthe vormen het decor van onze camping C&P Buitensport. Het oude paviljoen, het tegenwoordige hoofdgebouw, Chasse et Pêche (jagen en vissen in het Frans) leent zijn naam aan ons bedrijf.

restaurant nu, ..

en vroeger

…en vroeger

Het huidige concept camping/blokhutverhuur in combinatie met uitdagende buitensport is in 1982 opgezet. En door het enthousiasme en de inzet van het gehele C&P team, is camping C&P Buitensport uitgegroeid tot een begrip en inmiddels voor velen de uitvalsbasis voor een schitterende vakantie, mountainbike verblijf of spannend buitensport avontuur.

Wij kiezen bewust voor kleinschaligheid en proberen zo borg te staan voor kwaliteit, veiligheid en een gemoedelijke, persoonlijke sfeer.

Onze medewerkers….

Een team van enthousiaste, bekwame, zowel vaste als freelance medewerkers zorgen ervoor dat u een onvergetelijke tijd bij ons doorbrengt. De instructeurs begeleiden u op professionele wijze tijdens de activiteiten en zorgen voor uw veiligheid maar vooral ook voor een leuke en ontspannen sfeer. Ook de medewerkers in het café-restaurant zorgen, behalve voor het heerlijke eten, voor een gemoedelijke en ongedwongen sfeer zodat u zich helemaal ‘thuis’ kunt voelen.

De beheerders….

Naast het team van medewerkers wordt de vaste kern van C&P gevormd door twee echtparen.
Gerrit en Marleen van Geenhuizen, fervent kampeerders, buitensporters, reizigers en motorrijders & Emiel en Martine van der Veken, evenals hun collega’s enthousiaste kampeerders en sportieve buitensporters. Beide koppels zijn permanent woonachtig in de schitterende Ardennen.
Door het blijven vorm geven aan hun eigen dromen en idealen, hun enthousiasme en gastvrijheid willen zij u een onvergetelijke tijd bij C&P bezorgen.