Na een actieve dag heerlijk genieten van een bakje koffie, Belgisch biertje of een versnapering in ons gezellige café of buiten op het terras.

Er is voor elk wat wils!
Laat u verwennen in een gezellige ambiance bij de houtkachel of op ons terras en geniet van een (h)eerlijke maaltijd. U heeft de keuze uit diverse streekgerechten, heerlijke huisgemaakte saté, onze burger, een sportieve pastamaaltijd of een vegetarisch gerecht. Vraag naar het dagmenu of kies iets van de kaart.
Voor de lunch of een gezellig drankje of hapje tussendoor (daarvoor heben we een kleine kaart) kunt u, genietend van het zonnetje, terecht op ons terras.

Als u liever bij uw tent of blokhut eet, maar geen zin heeft om zelf te koken, dan kunt u van de mogelijkheid gebruik maken om frietjes en snacks af te halen tussen 18.00 uur en 20.00 uur, neem dan wel een eigen pannetje mee waar we het voor u in kunnen doen.

Ons café-restaurant is niet het gehele jaar geopend. Daarom is het verstandig om vooraf even te informeren om teleurstellingen te voorkomen.
Indien u wilt dineren op uw aankomst dag gelieve dit ook vooraf te reserveren.

Als u een arrangement met maaltijden heeft geboekt of voor het restaurant heeft gereserveerd dan rekenen wij uiteraard op u.