Na een actieve dag heerlijk genieten van een bakje koffie, Belgisch biertje of een versnapering? Dat kan in ons gezellige café of buiten in het zonnetje op het terras!

Voor elk wat wils!
Laat u verwennen met een (h)eerlijke maaltijd of geniet van de gezellige ambiance bij de houtkachel of op ons terras. Vraag naar het dagmenu of kies iets van de lunch- of dinerkaart. U heeft de keuze uit diverse streekgerechten, een heerlijke huisgemaakt Ardenner-stoofpotje, onze burger, een sportieve pasta of een vegetarische maaltijd.

Openingstijden
In de zomermaanden, juli en augustus is ons restaurant van donderdag t/m maandag geopend. Op de dinsdagen en woensdagen is de keuken gesloten, maar u bent uiteraard welkom voor een drankje.
En bovendien kunt u deze dagen tussen 18.00 uur en 20.00 uur van de mogelijkheid gebruik maken om frietjes en snacks af te halen. Neemt u hiervoor een eigen pannetje mee, dan doen we het daar voor u in.

Komt u in het voor- of najaar? Infomeer dan vooraf even of het eetcafé geopend is. Dit om teleurstellingen te voorkomen.
En wilt u op vrijdag een hapje eten direct bij aankomst? Geef dit dan even via de mail of telefonisch door. Alvast bedankt!