Ben je al jarenlang verzot op racefietsen en benieuwd naar de mooiste routes in de Ardennen? Heb je het ooit uit geprobeerd, maar benieuwd naar meer? Of wil je eens mee kunnen praten over racefiets ervaringen en het voor het eerst aan den lijve ondervinden? Het kan allemaal!

Van 26-28 april 2019 organiseren we voor de derde keer het C&P racefietsweekend. Onbezorgd en vooral goed verzorgd genieten in de Belgische Ardennen met elke dag een prachtige fietsrit op het programma. Ideaal ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Alle randvoorwaarden worden geschept voor de sportievelingen die wel oren hebben naar deze activiteit:

-Ontvangst met een welkomstdrankje
-Accommodatie in onze blokhutten (2, 4 of 6 personen)
-Dagelijks uitgebreid ontbijt en lunchpakket
-Twee avonden diner (vrijdag en zaterdag óf zaterdag en zondag)
-Versnapering met thee of koffie bij terugkomst na het fietsen.
De prijs voor dit racefiets weekend is 125€

racefietsarrangement
Maar, uiteindelijk gaat het natuurlijk om het fietsen. In dit weekend zie je de meest fantastische uitzichten in de Ardennen. Je krijgt twee dagen begeleiding en coaching op de mooiste wegen (twee niveaus), maar advies over (GPS) routes als je zonder gids op pad wilt, is ook mogelijk. Bovendien is gedacht aan hulp bij set-up en reparaties van je fiets, een afgesloten fietsenstalling, afspuitplaats en werkplaats om aan je eigen fiets te sleutelen. Beschik je niet over een eigen racefiets, dan heb je de mogelijkheid om er een bij ons te huren.

En natuurlijk zijn wij heel het weekend beschikbaar voor alle vragen en benodigde informatie en delen we met plezier onze ervaringen en tips.

Nieuwsgierig geworden naar deze activiteit en zin in een sportief racefietsweekend dat aangevuld wordt door Belgische biertjes, lekkere pasta’s en kampvuurtjes die de spieren weer opwarmen?

Voor inschrijving of extra informatie mail je naar: info@cpbuitensport.com

Wil je het meeste uit een weekend racefietsen in de Ardennen halen, dan zien we je graag het weekend van 26, 27 en 28 april!