Wegens alle Corona maatregelen is er een nieuwe datum!! voor het Mountainbike event; 11-13 september 2020.

Ben je al jarenlang verzot op Mountainbiken en benieuwd naar de mooiste routes in de Ardennen? Heb je het ooit uitgeprobeerd, maar benieuwd naar meer? Of wil je eens mee kunnen praten over mountainbike ervaringen en het voor het eerst aan den lijve ondervinden? Het kan allemaal!

ATB
Onbezorgd en vooral goed verzorgd genieten in de Belgische Ardennen met elke dag minimaal één prachtige rit op het programma.

Alle randvoorwaarden worden geschept voor de sportievelingen die wel oren hebben naar deze activiteit:

– Ontvangst met een welkomstdrankje
– Accommodatie in onze blokhutten of safaritenten (2, 4 of 6 personen)
– Dagelijks uitgebreid ontbijt buffet met mogelijkheid tot het maken van een lunchpakket
– Twee avonden diner, waarvan een BBQ  (vrijdag en zaterdag óf zaterdag en zondag)
– Versnapering met thee of koffie bij terugkomst na het fietsen.
De prijs voor dit mountainbike weekend is € 167,- pp met mountainbike gids of € 137,- pp zonder mountainbike gids.

Maar, uiteindelijk gaat het natuurlijk om het fietsen. In dit weekend kom je de meest fantastische klimmetjes tegen en spectaculaire afdalingen die voor de mooiste uitzichten in de Ardennen zorgen. Je krijgt twee dagen begeleiding van ervaren mountainbike-gidsen die de mooiste paden en trails van Houffalize en omstreken kennen (twee niveaus), maar advies over (GPS) routes als je zonder gids op pad wilt, is ook mogelijk. Bovendien is gedacht aan hulp bij set-up en reparaties van je fiets, een afgesloten fietsenstalling, afspuitplaats en werkplaats om aan je eigen fiets te sleutelen. Beschik je niet over een eigen mountainbike, dan heb je de mogelijkheid om er een bij ons te huren.

Ook is het mogelijk om na het fietsen advies en uitleg te krijgen van onze eigen fietsenmakers die je alles kunnen vertellen hoe jij je eigen fiets het beste kan onderhouden en repareren. En natuurlijk zijn wij heel het weekend beschikbaar voor alle vragen en benodigde informatie en delen we met plezier onze ervaringen en tips.

Nieuwsgierig geworden naar een sportief mountainbikeweekend dat aangevuld wordt door Belgische biertjes, lekkere pasta’s en kampvuurtjes die de spieren weer opwarmen? Dan kan je je inschrijven (of voor extra informatie) door te mailen naar: info@cpbuitensport.com

Wil je het meeste uit een weekend Mountainbiken in de Ardennen halen, dan zien we je graag het weekend van 11, 12 en 13 september.