Overnachten in een knusse blokhut.

Met het gezin, een groep vrienden of gewoon lekker met z’n tweetjes overnachten in een blokhut? Dat is bij ons mogelijk.

U kunt kiezen uit verschillende blokhutten of misschien een knusse trekkershut.

Al onze blokhutten zijn voorzien van een keukeninventaris met (gas)kooktoestel, (gas)verwarming, bedden met matrassen. De hoofdkussens zijn  wegens de Corona maatregelen niet meer beschikbaar. We adviseren u om uw eigen kussen mee te nemen.  In onze 2 (+1 kind) persoonstrekkershutten, 4 (tot 6) persoonsblokhutten en de 7 (+2 kinderen) persoonsblokhut is een tweepersoonsbed te vinden. In de 6 (tot 8) persoonsblokhutten vindt u allemaal losse bedden.
U hoeft zelf alleen beddengoed (lakens en dekens of slaapzak en kussen), een theedoek en eventueel stoelen voor buiten mee te nemen.

Honden zijn tegen een geringe vergoeding toegelaten in de blokhutten (maximaal 2 honden per blokhut en 1 per trekkershut).

De hutten staan op het kampeerterrein en u maakt gebruik van het sanitair in het hoofdgebouw (waaronder douches met warm water). Verder staan natuurlijk alle kampeervoorzieningen tot uw beschikking en kunt u in het hoogseizoen deelnemen aan diverse buitensportmogelijkheden.

Hieronder ziet u enkele indelingen van onze blokhutten.

Kijk op onze tarieven-site voor prijzen en huur termijnen.

Om de gemoedelijkheid van een camping te kunnen blijven waarborgen verhuren we onze accommodaties aan groepen alleen in combinatie met een (sport)arrangement.

Om de romantiek van het kamperen te benadrukken kunt u, als er geen stookverbod opgelegd is, bij ons in daarvoor speciaal gemaakte vuurbakken aan de waterkant, een houtvuurtje stoken, tot 23:00 uur. Zo kunt u `s avonds bij het houtvuur genieten van de sterrenhemel.
Tussen 23:00 en 8:00 uur wordt er gevraagd de rust te bewaren. Het bos rondom de camping is privéterrein en na zonsondergang verboden te betreden.

U kunt, in het seizoen, tot 22:00 uur inchecken. Wij vragen u dan wel om extra rekening te houden met de andere campingbezoekers. Buiten het seizoen om in overleg.

Bent u enthousiast of nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, klik hier voor het aanvraag formulier beschikbaarheid blokhutten.