Overnachten in een knusse blokhut.

Met het gezin, een groep vrienden of gewoon lekker met z’n tweetjes overnachten in een blokhut? Dat is bij ons mogelijk.

U kunt kiezen uit verschillende blokhutten of misschien een kleine trekkershut. Het verschil tussen een blokhut en een trekkershut is de ruimte. Een trekkershut is een stuk kleiner en beschikt daardoor niet over een bank, koelkast of veranda.

Al onze hutten zijn voorzien van een keukeninventaris met gaskooktoestel, gasverwarming, bedden met matrassen. De hoofdkussens zijn  wegens de Corona maatregelen niet meer beschikbaar. We adviseren u om uw eigen kussen mee te nemen.  In onze 4 (tot 6) persoonsblokhutten en de 5 (tot 9) persoonsblokhut is een tweepersoonsbed te vinden. In de 6 (tot 8) persoonsblokhutten vindt u allemaal losse bedden. U hoeft zelf alleen beddengoed (lakens en dekens of slaapzak en kussen), een theedoek en eventueel stoelen voor buiten mee te nemen.

Honden zijn tegen een geringe vergoeding toegelaten in de blokhutten (maximaal 2 honden per blokhut).

De hutten staan op het kampeerterrein en u maakt gebruik van het sanitair in het hoofdgebouw (waaronder douches met warm water). Verder staan natuurlijk alle kampeervoorzieningen tot uw beschikking en kunt u in het hoogseizoen deelnemen aan diverse buitensportmogelijkheden.

Hieronder ziet u enkele indelingen van onze blokhutten.

Kijk op onze tarieven-site voor prijzen en huur termijnen.

Om de gemoedelijkheid van een camping te kunnen blijven waarborgen verhuren we onze accommodaties aan groepen alleen in combinatie met een (sport)arrangement

Klik hier voor het Aanvraag formulier beschikbaarheid blokhutten.