Op zoek naar een locatie voor een grensverleggende en fysiek uitdagende training, een relaxed maar actief bedrijfsuitje of wilt u buitensport als middel inzetten tijdens uw teambuilding of training: dan is C&P de geschikte organisatie.
Veiligheid, professionele begeleiding en een programma afgestemd op uw wensen en budget staan garant voor een geslaagd evenement of een optimale training.

Passen onze standaard arrangementen niet in uw wensenplaatje dan gaan we graag, samen met u, aan de slag om het door u gewenste arrangement samen te stellen.

Zo kunnen we een programma extra uitdagend maken door een leuk spel of competitie element in te bouwen. Inzet, inventiviteit, en samenwerking worden hierbij de speerpunten.

Of wenst u het liever iets minder sportief? Wat dacht u dan van een mooie combinatie van sport en gezelligheid?!
In nog geen straal van 20 km bevinden zich twee bier brouwerijen van lokale speciale bieren, misschien leuk om hier een sportieve dag af te sluiten met een rondleiding en een proeverij.

Ook voor grensverleggende trainingen of opleidingen, zowel fysiek als mentaal, kunnen we een passend programma voor u samenstellen. Onze jaren lange ervaring in dit segment staat borg voor een uitgebalanceerd programma volledig afgestemd op uw verwachtingen.

Verder kunnen wij ook zorgen voor technische- logistieke- en adviserende ondersteuning bij uw trainingen of teambuilding. U kunt zich als bedrijf of trainer/coach volledig richten op uw inhoudelijk programma, terwijl wij zorg dragen voor alle organisatorische en logistieke aspecten en ondersteuning waar nodig en wenselijk voor het proces.

Kortom er is veel mogelijk!

Om u het meest geschikte arrangement te kunnen aanbieden kunt u het beste per mail of telefoon contact opnemen om uw wensen kenbaar te maken. Of u maakt een afspraak om bij ons langs te komen zodat u een goed beeld krijgt wat wij voor u kunnen betekenen.
Om uw aanvraag zo snel mogelijk te kunnen verwerken is het gewenst om de volgende info te vermelden met het eerste contact:

  • allereerst de datum waarop het evenement of de training gepland is.
  • aantal deelnemers en begeleiders
  • beoogde doelstelling (doelgroep)
  • wensen betreffende voeding en accommodatie
  • wensen betreffende de activiteiten (zie overzicht)
  • beschikbare budget. (liggen uw wensen boven het budget dan ontvang u altijd 2 prijzen, een prijs voor de aangevraagde wensen, en een prijs met een aangepast programma aan uw budget).

U kunt ook ons Algemeen contact formulier gebruiken zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.

We hopen u in de toekomst een passend arrangement te kunnen aanbieden.