Overzicht van ons activiteiten aanbod.

Voor de arrangementen in de Ardennen kunt u kiezen uit een groot aantal programma-onderdelen. We beschrijven hieronder enkele van deze mogelijkheden. Vindt u hierbij niets van uw gading, bel ons en we kunnen in overleg met u een aangepast programma samenstellen.

Kajakken
Starten vanaf onze camping op het prachtige riviertje de “Ourthe”, waar stroomversnellingen moeten worden overwonnen. Ook zijn andere trajecten mogelijk, waarbij wij u brengen en halen.

Voor de meer ontspannende buitensporter is het mogelijk om heerlijk te dobberen op het meer van Nisramont.

Speleologie
Even slikken als je jezelf zomaar in een grot moet laten zakken. Maar al snel word je overwonnen door het avontuur en ga je door smalle doorgangen van de ene naar de andere grot.

In verband met de corona maatregelen is het boeken van deze activiteit niet mogelijk.

Mountainbiken
Niet voor niets wordt in Houffalize ieder jaar een wereldbekerwedstrijd mountainbiken gehouden. De omgeving biedt werkelijk alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van mountainbiken. Steile- en minder steile hellingen, smalle en brede bospaden, beekjes of rivieren oversteken, je noemt het maar. We maken gebruik van kwalitatief goede en veilige fietsen die in onze werkplaats vakkundig worden onderhouden (toeslag). In verband met de corona maatregelen willen we u verzoeken om een eigen helm mee te nemen.

Diverse spectaculaire touwbanen
Wij hebben diverse schitterend aangelegde touwbaan- en challengeparcoursen. Spannend en uitdagend!

Groepsopdrachten
Als groep zelf een brug of een vlot bouwen, een kaart en kompasdoorsteek, een groeps-survivalrun, etc. etc. Ook overnachten in zelf gemaakt bivak behoort tot de mogelijkheden.

Boogschieten
Boogschieten is een sport waarbij pijlen worden weggeschoten naar een doel met behulp van een boog.

Vroeger was de boog een jacht- en oorlogswapen, maar tegenwoordig is boogschieten vooral een concentratiesport.

Shoot-out
Het is een combinatie van paintball, lasergamen en trefbal. Bewapend met boog en pijlen met speciale zachte rubberen kop, rent u door het groene Ardense bos om op uw tegenstanders te schieten. Door tactisch te bewegen probeert u het andere team te slim af te zijn, de pijlen te ontwijken en het target van de tegenstander te raken.

Hiken

Overige onderdelen (in overleg vast te stellen)